Ytting trækker endelig i kamptrøjen

Emilie Ytting kom sidste sommer til klubben fra Skanderborg Håndbold, men har siden hendes ankomst døjet med et træthedsbrud i foden.
Efter en hel sæson i klubben, er hun for første gang i aften udtaget til en kamp i København Håndbold, da hun endelig er blevet hendes skade kvit.

Det skal heller ikke være nogen hemmelighed, at Emilie Ytting har været ét stort smil i hele opstarten, da det har været meget tydeligt hvor meget hun nyder at være tilbage på håndboldbanen.

Inden aftenens kamp har vi spurgt Emilie Ytting hvordan hun ser frem til kampen, og kort sætte ord på hendes første sæson i klubben.

Emilie Ytting udtaler;
-”Det er helt surrealistisk endelig at skulle spille kamp i tigerblusen. Jeg har set så enormt meget frem til det, og jeg glæder mig utrolig meget til at skulle på banen sammen med pigerne.
Det er ingen hemmelighed at det har været en lang og hård kamp at sidde og se på fra sidelinjen sidste sæson, men når det er sagt, har jeg også lært meget om mig selv, og jeg er mere sulten på at spille håndbold end nogensinde før.”

Ytting og resten af holdet tager i aften hul på sæsonen, når vi spiller i Bavnehøj Hallen kl. 19.00 mod Ajax København i 1/8-dels finalen i Santander Cup.