Ny mediepartner i København Håndbold

Det har været et stort ønske i klubben at finde en mediepartner, og det er endelig lykkedes med samarbejdet mellem MigogKbh og København Håndbold.

MigogKbh dækker det københavnske mediebillede bredt, og har nu valgt at gå ind i sporten, hvor de også er en del af FCK’s mediedækning under deres kampe.

Kontaktchef i MigogKbh Jan Brolykke udtaler;
-”MigogKbh er det største medie om København og vores DNA er nyheder og inspiration til at bruge byen, det gælder i høj grad også sporten.
Vi har det tilfælles, at vi begge ønsker at samle det lokale og her kan sport noget helt særligt.
Vi er i familie med MigogAalborg, MigogAarhus og MigogOdense og har i vores andre byer intensiveret vores lokale sports dækning igennem de senere år og kan kun sige, at interessen for lokal sport er stigende, hvorfor vi med glæde fortsætter med at øge vores dækning af sporten.
Vi har fulgt København Håndbold i noget tid og er stolte af, at vi nu er med på holdet som har gennemgået en flot udvikling. Vi ses i hallen og vi glæder os til at fortælle hele København om alt det der sker i og omkring København Håndbold.”

Salgs- og eventmanager Nikolai Vilsbøll udtaler;
-”Det skal ikke være nogen hemmelighed, at siden min ansættelse tilbage i august, har det været et stort ønske at få en mediepartner tilknyttet klubben.
Dertil skal det heller ikke være nogen hemmelighed, at det har været en stort set umulig opgave, da mange lokale medier i dag ikke ønsker at dække sporten.
Det kan der være flere grunde bag, hvor vi bl.a. er blevet mødt med kommentarer såsom ”at der er hverken vælgere eller læsere i sport”, hvilket jo er enormt ærgerligt med tanke på det store foreningsliv vi har her på Frederiksberg.
Men MigogKbh matcher den kvalitet og de ønsker om at udbrede kendskabet til sporten her i hovedstadsområdet, og  vil være med til at brande København Håndbold fremadrettet. Kæmpe meget velkommen til!”

Byd MigogKbh velkommen i Tigerhulen!