Klubben – København Håndbold

København Håndbold er hele Hovedstadsområdets håndboldhold. Gennem håndboldoplevelser og events på flere destinationer i København vil København Håndbold være et flagskib for at løfte håndbold som idræt. København Håndbold træner til dagligt i Frederiksberg Hallerne, hvor også tigrenes hjemmekampe spilles.

Du kan se hele kampprogrammet og kampenes placering ved at klikke på nedenstående knap. Klubbens farver er sort og tigergylden. Hjemmebanedragten er sort, mens udebanedragten er hvid og sort.

Se kampprogrammet

Mission

København Håndbold vil forbedre forholdene for alle håndboldpiger i København og omegn ved at skabe en stærk håndboldkultur med engagerede rollemodeller og herigennem bidrage til sundhedsfremme, aktivitet og trivsel.

Vision

København Håndbold vil tiltrække, udvikle og fastholde danske talenter og profiler i København og omegn, og derigennem drive en virksomhed med økonomisk, menneskeligt og sportsligt overskud.

Historien bag

Håndbold er blevet spillet i København siden slutningen af 1890’erne, hvor det var en skolegårdsaktivitet. Selskabet København Håndbold A/S blev stiftet den 24. januar 2013, og selskabet overtog den 16. februar 2013 FIF’s licens til at spille håndbold i den danske kvindeliga. Du kan læse mere om FIF Håndbold ved at klikke her. København Håndbold er ejet af Kim Mikkelsen, og hovedstadsklubben spillede den første sæson i 2013/2014, hvor målsætningen var en slutspilsplads. Efter 22 kampe havde tigrene samlet 13 point, hvilket positionerede klubben på en niendeplads. Sæsonen bød på mange tætte opgør, og i særdeleshed vil de to kampe mod Nykøbing Falster, der blev vundet med et enkelt mål, blive husket af mange i klubben og ikke mindst også sejren over Team Tvis Holstebro på hjemmebane i Frederiksberg-Hallerne. Tilskuerrekorden i klubbens første sæson blev 1072 tilskuere, og tilskuergennemsnittet endte på 571. København Håndbold vandt den første kamp i pokalturneringen over Holbæk med 45-16, men trak i kvartfinalen de forsvarende mestre fra FCM Håndbold og tabte 20-24 efter en heroisk indsats.

Læs den fulde historie

Er du en glødende tigerfan?

SAMMENHOLDET er en fordelsklub som alle, med den mindste interesse for København Håndbold, gratis kan melde sig ind i. Som medlem af SAMMENHOLDET kommer du endnu tættere på klubben, og samtidig får du en masse fordele. Så har du lyst til at blive en del af København Håndbold, så tilmeld dig SAMMENHOLDET ganske gratis.

– Diverese tilbud i løbet af året.
– Eksklusivt nyhedsbrev.
– Invitation til særarrangementer.
– Forkøbsret til evt. Europa Cup kampe.
– Chokoladeparadis giver 10% rabat på alt i butikken.
– Skagen Fiskerestaurant Illum Rooftop giver et glas champagne ved ankomst. Book bord online og skriv KBHBolddk i kommentarfeltet.

Tryk her for tilmelding

Bliv frivillig

Bliv en del af tigrene – bliv frivillig i København Håndbold.

Hos København Håndbold har vi brug for frivillige til en lang række forskellige opgaver, der varierer fra servering i Loungen til servicepersonale, der håndterer billetter ved indgangene eller hjælper med at stille bander op.

Skriv lidt om dig selv, og hvilke opgaver du kan løse i formularen herunder. Husk alle felter skal udfyldes.
Når du har registreret dig, kan du blive en del af vores gruppe på Facebook.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på kontakt@kbhbold.dk.

Skriv din ansøgning

FANKLUB

This is just a test content

FANKLUB
Title
Sub Title
Title
Sub Title
Title
Sub Title

Ledige stillinger

Opstillerhold til kampe – kontakt CKM@KBHBold.dk

Send ansøgning

Bestyrelsen

Henriette Mærsk

Bestyrelsesleder

Per Wildbork-Hansen

Bestyrelsesmedlem

Ole Gorm Larsen

FIF repræsentant

Henning Nygaard

Bestyrelsesmedlem

#kbhbolddk

Brug hashtagget #kbhbolddk på dine billeder på Instagram og få vist dine billeder her på siden.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.