Ydmygt ind til opgaven i Aarhus

København Håndbold er på vej mod det østjyske, hvor der er i aften er to point på spil i HTH Go Ligaen mod klassens nyeste pige, Aarhus United.

Cheftræner Claus Mogensen og resten af teamet er hoppet ombord på Egon’s bus, og kurset er sat mod Cabinn i Vejle, hvor der venter hvilerum, og derefter går turen til Aarhus, hvor der venter en udfordrende kamp, men som altid ser Mogensen frem til at skulle spille igen.
– Vi glæder os til, at vi allerede skal i kamp igen efter Issy-kampen i søndags. For det første er vi revanchelystne, og desuden nyder vi perioden, vi har haft siden jul med to kampe om ugen. For det andet er vi meget bevidste om, at der venter os en sværere kamp end de seneste to kampe mod Aarhus, for de har fået en god start på anden halvdel med tre point, og sammenlagt med deres flotte sejr over FCM i Final4 har det opbygget en masse selvtillid , så derfor går vi meget ydmygt ind til kampen, fortæller han, men understreger:
– Vi er topmotiverede for at hente en sejr og tage de to point med hjem til København.

Kampen fløjtes op kl. 18.30 og kan følges på tophåndbold.dk, samt på Instagram, hvor Stine Knudsen har lovet at opdatere flittigt fra kampen.

/JMT