Pinteas fysik udfordrede Tigrene

København Håndbold fik kamp til stregen og måtte indkassere sæsonens første hjemmebanenederlag, da Issy Paris tog en sejr på 29-30 i Frederiksberg Hallen.

Det blev desværre ikke til en sejr over det stærke franske mandskab, der i Crina Pintea havde et centralt omdrejningspunkt i begge ender, som tigrene havde svært ved at finde løsninger på.
– Vi blev udfordret i vores forsvar i dag, hvor vi ellers har været solide i hele sæsonen. Vi havde svært ved at tackle Pintea og hendes store fysik på stregen. De var virkelig gode til at spille på den, så udover hun scorer 8 mål selv, får hun også tilkæmpet sig flere straffekast, siger Claus Mogensen, der vil bruge noget af den kommende uges træning på at forberede et modtræk.
– Vi skal være mere kompakte, og så skal vi presse dem på tempo. Deres returløb var ikke det bedste, men vi var desværre ikke skrappe nok til at udnytte det i dag, mens vi blev lidt for stressede af deres aggressive forsvarsspil. Det var først mod slutningen, at vi fandt roen til at modstå det.

På plads i Frederiksberg Hallen var der 743 tilskuere, men larmen, de lavede, hylder cheftræneren.
– Det var en virkelig fed kulisse, hvor der blev lagt tryk på vores modstandere og dommere. I dag var de der bare fra første fløjt, og det er så fedt at mærke. Jeg er ked af, at vi ikke kunne levere en sejr. Ikke kun for vores egen skyld, men især for dem. Det havde de fortjent.

Næste opgave for København Håndbold er på onsdag den 24. januar, hvor Aarhus United venter ude i HTH Go Ligaen, før turen den kommende weekend går til Paris.

Debbie Bont blev kåret som kampens bedste tiger efter kampen, da hun leverede en flot kamp med 8 mål på 8 forsøg og mange gode forsvarsaktioner.

Kampfakta: 29-30 (13-13)
Målscorere:
8 Debbie Bont
4 Mia Rej
3 Louise Føns
3 Louise Svalastog
3 Mai Kragballe
2 Anne Cecilie La Cour
2 Hanna Blomstrand
2 Myrthe Schoenaker
1 Maria Lykkegaard
1 Jenny Alm

/JMT