Ydmygt ind til opgaven

Onsdag formiddag sætter København Håndbold kursen mod det vestjyske, når Ringkøbing Håndbold er næste opgave i HTH Ligaen.

Oktober har været en god måned resultatmæssigt for København Håndbold, der har høstet sejre i HTH Ligaen og Champions League, og onsdag er sigtekornet indstillet på at skyde to point mere ind på kontoen i Ringkøbing, men det kræver endnu en god indsats.
– Vi var på besøg i ROFI-centret i august, hvor vi spillede pokalkamp, men siden har Ringkøbing fået mange spillere tilbage fra skader, så det er en noget anden opgave, vi kommer på onsdag aften, siger cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Vi går ydmygt ind til opgaven, for derude i det vestjyske på den intime hjemmebane har mange haft vanskeligheder, understreger han og forklarer, at den selvtillid sejrene i oktober har givet til truppen, skal omsættes til flere point.
– For os er det vigtigt at holde fast i rytmen, hvor vi har været gode til at bringe tempo ind i kampen. Vi har været stærke i forsvaret, hvilket giver tryghed, fordi vi dermed får nogle nemme mål i kontrafasen, så det skal vi forsøge at holde fast i, forklarer Mogensen, der slutter:
– Vi skal holde øje med Ida Lagerborn, der har scoret rigtigt mange af Ringkøbings mål, men de har også fået Maibom og Brandstrup tilbage, der begge har været bærende spillere gennem en årrække, så der er flere, som vi skal have godt fat i.

Kampen kan desværre ikke ses på TV, men følges på tophåndbold.dk.