Wall venter sig

Marie Wall har spillet den sidste kamp i sæsonen for København Håndbold, da venstrefløjen venter sig.
Med termin i starten af august kan Marie Wall nu ikke længere spille kampe for København Håndbold, da det vil være til fare for fostret, hvorfor hun først i 2021 igen kan trække kamptrøjen over hovedet.
– Min kæreste Henrik og jeg er virkelig glade, og vi ser frem til at skulle være forældre. Jeg fandt ud af det under slutrunden i Japan, men nu er det så fremskredet, at jeg ikke tør at spille kampe længere, siger Marie Wall, der forsætter:
– Jeg vil tilbage og spille håndbold bagefter, og jeg ved, at jeg kommer stærkt tilbage til næste år, da de gode rammer her i klubben gør det muligt, slutter hun.

Marie Wall tager dermed plads på tribunen til morgendagens EHF Cup-kamp mod rumænske Cisnadie.