Vindere af HSM Industri Super Cup

København Håndbold er vindere af Super Cup 2018 efter en sejr over Team Esbjerg på 30-26.

Cheftræner Claus Mogensen var ikke overraskende godt tilfreds efter sejren over Team Esbjerg, der hev København Håndbolds første Super Cup-trofæ i hus.
– Jeg synes, vi spiller kampen 100 % på vores præmisser, og jeg synes faktisk, at vi spiller rigtigt godt. Det var en fornøjelse at se, og især i første halvleg spiller både forsvar og angreb rigtigt godt, forklarer han og forsætter:
– Vi ved, at Esbjerg er et godt hold, og derfor har det stor betydning, at vi slår dem. Vi ved, at de er et hold, der vil være med i toppen, og forud for de første kampe ved man ikke helt, hvor man står i forhold til hinanden, hvilket er forbundet med nogen usikkerhed, men i dag fik vi nogle svar og lidt til selvtillidskontoen.

Om bare tre dage skal København igen op mod Esbjerg i sæsonpremieren i HTH Ligaen, og selv om aftenens kamp forløb efter planen, så gentager Mogensen ikke bare planen.
– Vi skal lave lidt små justeringer, men vi vil rigtigt gerne gøre det svært for Esbjerg. Vi vil gerne stresse dem og gøre dem usikre på, hvad vi kommer med, så Christian og jeg skal nok have lidt klar, siger han og sender en tak til de tigerfans, der havde taget den lange tur fra Hovedstaden.
– De var ikke mange – men de var toneangivende. Tusind tak for opbakningen. Både til de lokale, der støttede os og vores medrejsende.

Kampen på onsdag mod Team Esbjerg spilles i Frederiksberg Hallen med kampstart kl. 19.00. Du kan slå kløerne i en billet på ticketmaster.dk 

Kampfakta: 26-30 (12-16)

Målscorere:
5 Jenny Alm
5 Kelly Dulfer
4 Debbie Bont
3 Thea Mørk
3 Hanna Blomstrand
3 Mia Rej
2 Linn Blohm
2 Mai Kragballe
2 Maria Lykkegaard