SUPER CUP: En titel vi gerne vil vinde

Søndag aften kl. 18.15 er sæsonens første titel på spil, når København Håndbold møder Team Esbjerg i HSM Industri Super Cup.

De danske mestre mod pokalvinderne – så enkelt er konceptet søndag aften, når tigrene skal i kamp om sæsonens første trofæ, og det er et trofæ, som cheftræner Mogensen gerne tager med til Hovedstaden.
– Det er en stor motivationsfaktor, at vi så tidligt i sæsonen spiller om en titel, og den vil vi virkelig gerne vinde, selv om jeg er sikker på, at kampen mod Team Esbjerg bliver meget intens, og kampen vil blive præget af et højt tempo og en masse fysik, forudser Claus Mogensen, der forsætter:
– Team Esbjerg er buldret gennem opstarten, så der venter os en svær opgave. Vi har selv haft en god opstart, så vi føler os klar til opgaven og til kamp om titlen.

Cheftrænerens familie bor i Skanderborg, hvor han kommer fra, og han håber, at der vil være et snert af hjemmebane, selv om kampen spilles langt fra København og Frederiksberg Hallen.
– Personligt glæder jeg mig til at spille i Skanderborg, og da det er Super Cup, er det jo tilladt for de lokale at holde med os. Det ville være dejligt med lidt ekstra opbakning.

Du kan stadig nå at sikre dig en billet til opgøret – samt det andet Super Cup opgør mellem TTH Holstebro og Skjern Håndbold.
Klik her. 

Husk at vælge København Håndbolds sektion.

Kampen vises også på TV2Sport med optakt fra kl. 18.