Vi giver ikke ved dørene

Når København Håndbold i aften løber på banen mod Randers HK er ambitionen, at der skal to point med hjem til Hovedstaden.

Selv om København Håndbold allerede har sikret førstepladsen i grundspillet, så skal kronjyderne forvente, at der bliver kamp om de to point, der er på spil.
– Vi giver ikke ved dørene. Det er den ambition, vi kommer med, så selv om vi kender vores placering, så går vi ind til de sidste to kampe for at vinde og bringe selvtillid og momentum ind i slutspillet, siger cheftræner Claus Mogensen, der dog også godt ved, at Randers HK vil komme med 180 km i timen.
– Vi ved, at vi skal møde et sultent hold i dag. Randers ser deres chance for at sikre slutspilspladsen, som de kan få ved en sejr, fortæller han og slutter:
– Vi har forberedt os på at møde et hold, som vi ved, spiller meget 7 mod 6, og derudover har vi kigget lidt ekstra på Rikke Thorngaard, som har set rigtigt godt ud på det seneste, som er en spiller, vi ikke har set så meget til tidligere i ligaen.

Kampen kan følges på tophaandbold.dk/kbh.

Husk sidste hjemmekamp i grundspillet spilles i Frederiksberg Hallen den 17. marts, når Ajax København kommer forbi kl. 15.00.

Køb billet på ticketmaster.dk