Alsidig behandling giver reduceret fravær

Udover de mange faglige kompetencer København Håndbolds sundhedsteam har, er der investeret i ekstra hjælpemidler og behandlingsudstyr, så tigrenes kroppe er i bedst mulig form så mange dage som muligt.

København Håndbold har en fuldtids fysioterapeut ansat, ligesom spillerne har adgang til en massør og fysisk træner. Udover de tre, der danner sundhedsteamet, har København Håndbold blandt andet investeret i en K-Laser og Recovery Boots fra Recover4you, som er med til at minimere den tid, spillerne er ude med skader.
– Hverken recoveryboots eller laserbehandling kan stå alene, men det fungerer som et rigtigt godt supplement til vores andre behandlingsformer, og jeg bruger dagligt K-Laseren på nærmest alle skadesproblematikker. Den er medvirkende til, at skadestiden for akutte skader som eksempelvis forstuvede ankler og fiberskader er nedbragt markant, fordi vi har mulighed for at behandle intensivt med laseren lige så snart, skaden opstår, fortæller fysioterapeut Line Knutzon, der forsætter:
– Jeg er meget begejstret for K-Laserens alsidighed og brugervenlighed, da jeg kan bruge den på alle kropsdele, og den er virkelig let at anvende. Jeg bruger den på alt fra ømme og spændte muskler i nakken til overbelastede akillessener, trålær og diffuse knæsmerter. Nogle gange skal der kun en enkelt behandling til, før der mærkes en effekt, mens de længerevarende skadesproblematikker ofte kræver to-tre behandlinger om ugen over en periode sammen med andre behandlingsformer, før der ses en effekt, siger hun og slutter:
– Recoveryboots og K-Laseren passer rigtigt godt ind i vores set-up, da behandlingerne er hurtige at udføre, og det er nemt at transportere med til udebanekampe og rundt i Europa.

Læs mere om Recover4you her og K-Laser her.