“Vi er godt forberedte”

Den gode start i Champions League med sejren over Brest i sidste weekend skal tages med ind til lørdagens opgør mod IK Sävehof.

Lørdag eftermiddag skal tigrene i kamp igen i Women’s EHF Champions League, og det bliver København Håndbolds første udebanetur – og den korteste – nemlig til Göteborg, hvor de svenske mestre venter.
– Vi glæder os til endnu en Champions League oplevelse, som også bliver speciel for vores tre spillere, der har en fortid her i Sävehof, og samtidig også et glædeligt gensyn med Elm, siger cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Jeg tror, det bliver en spændende kamp med to hold, som vil spille i et højt tempo, men vi er velforberedte, så vi tror på en sejr og vil gå ind og arbejde stenhårdt for at få den.
I modsætning til de to andre udebanekampe i gruppen i henholdsvis Brest og Rostov får København Håndbold i morgen en pæn skare i ryggen i Partille Arena.
– Vi ved, at der er en del familie, partnere og fans, som tager turen herop for at se kampen, og det er en ekstra motivationsfaktor for os, og vi håber, at vi kan konvertere opbakningen til en sejr.

Kampen spilles kl. 15.30 og kan ses på TV3Max eller Viaplay, samt på EHF TV. Du kan også vælge at se den sammen med andre tigerfans på Frederiksberg Ølbar, Falkoner Alle, hvor der er storskærm.

Næste hjemmebanekamp er den 20. oktober mod Rostov Don i Brøndby Hallen.

Køb billet ved at klikke her.