Storsejr over Skanderborg

Med cifrene 34-21 slog København Håndbold oprykkerne fra Skanderborg Håndbold her til aften i Frederiksberg Hallen.

I den første del af kampen fulgtes København Håndbold og Skanderborg Håndbold på måltavlen, men så trak tigrene fra.
– Jeg er rigtig glad for indsatsen. Pigerne var meget koncentrerede hele kampen. Der var sådan lige lidt småting i starten af kampen, hvor vi var lidt upræcise, og det gjorde, at Skanderborg fik mulighed for at være med. Det fik vi rettet op og blev en tand skarpere, og derefter spillede vi en rigtig flot kamp, fortæller cheftræner Claus Mogensen, der glædede sig over den kollektive indsats.
– Det er rigtigt dejligt, at vi selv om vi roterer meget, ja uanset hvordan vi stiller op, så kommer alle ind og er fokuserede og koncentrerede. Der bliver virkelig leveret en god indsats af alle, og det gør mig glad. Vi bragte det fokus, vi havde i lørdags, med ind i kampen, og det udtryk, vi leverede var stærkt. Det er det, der skal kendetegne os i den kommende periode, hvor vi veksler mellem HTH Ligaen og Champions League, understreger han og slutter:
– Alle bidrager med godt spil og masser af energi, så jeg er godt tilfreds.

Næste opgave er IK Sävehof i Women’s EHF Champions League på udebane på lørdag kl. 15.30 i Göteborg. København Håndbolds tilhængere opfordres til at købe billet til sektion G.

Køb din billet her eller se med på TV3Max eller Viaplay.

Kampfakta: 34-21 (19-12)
Tilskuertal: 686
Målscorere:
5 Hanna Blomstrand
5 Anne Cecilie La Cour
5 Linn Blohm
3 Debbie Bont
3 Larissa Nusser
3 Jenny Alm
2 Louise Føns
2 Thea Mørk
2 Annika Meyer
2 Mai Kragballe
2 Maria Lykkegaard