Vi byder Lund Elmer Sandager velkommen som ny partner

Christina Meyer fra Lund Elmer Sandager kan vi nu glædeligt præsentere som ny erhvervspartner i København Håndbold.

Lund Elmer Sandager er et full-service, konkurrencedygtigt advokatfirma centralt i København med fokus på erhvervsretlig rådgivning. Firmaet har rødder tilbage til 1877 og har i dag ca. 110 medarbejdere, der rådgiver en bred vifte af klienter fra nogle af de største virksomheder til mindre og mellemstore danske virksomheder.
Direktør Louise Svalastog udtaler omkring partnerskabet;
-“Det er glædeligt at kunne tiltrække et af de større danske advokatfirmaer, til vores i forvejen stærke og kompetente erhvervsnetværk. Christina Meyer er et kendt ansigt i advokatbranchen og sætter faglighed og etik højt. Vi glæder os til at Christina bliver inkluderet i netværket, hvor både vi som klub og ikke mindst vores erhvervsnetværk får gavn af hendes kompetencer.”

Advokat Christina Meyer;
-”Jeg glæder mig meget over at blive en del af det stærke netværk omkring København Håndbold. Jeg ser særligt frem til at møde alle de spændende og dygtige mennesker og til at opbygge gode relationer, hvor vi kan få gavn af hinandens kompetencer og skabe synergier på tværs af de mange forskellige brancher og kvalifikationer.”

Byd Christina Meyer og Lund Elmer Sandager velkommen i København Håndbold.