Klubikon stopper i København Håndbold efter denne sæson

Når sæsonen 2022/23 er færdigspillet bliver det et farvel til klubikonet Maria Lykkegaard.

Klubbens direktør Louise Svalastog udtaler;
Det er altid trist når en spiller stopper og specielt et klubikon som Maria – hun har været her siden 2014 og har været en vigtig del af kulturen – både som spiller og som menneske. Maria har en stor plads i mange København Håndbold hjerter, for én ting er altid sikkert med Maria, og det er at hun går 110% ind i tingene. Det gælder alt fra fans, sponsorere, frivillige og ikke mindst på banen.
Omvendt er det glædeligt når andre klubber får øjnene op for hendes store kvaliteter og vi ønsker hende alt muligt godt i hendes fremtidige klub.

Maria Lykkegaard udtaler;
Det har været en hård beslutning at efter 8 sæsoner i København Håndbold trøjen, nu skal takke af og søge imod nye udfordringer. Det har været nogle fantastisk år i klubben hvor jeg har oplevet at spille sammen med en lang række dygtige spillere og har opnået et dansk mesterskab samt at spille CL, som er minder der står klare i erindringen. Jeg vil gerne takke alle fans, frivillige, partnere for den fantastiske opbakning gennem årene, som er medvirkende til at der et København Håndbold. Men sæsonen er ikke slut endnu. Jeg vil glæde mig til at spille resten af sæsonen og nyde den sidste tid jeg har i København, hvor jeg vil gøre mit bedste, for at denne sæson bliver en af de bedste i København Håndbold sammen med holdet og klubben. Men lad det ikke være et farvel – men et på gensyn.

Der vil i de kommende dage blive offentliggjort hvor Maria fortsætter sin karriere, og alle I klubben ønsker Maria held og lykke og siger “på gensyn Maria“.