Vi byder indenfor til København Håndbolds Fandag anno 2024

Sidste år afholdte vi klubbens første fandag, som var en kæmpe succes, og derfor gentager vi succesen igen i år, med endnu flere tiltag og aktiviteter på dagen.
Det bliver en dag sammen med alle KBH-stjernerne, men hvor det er JER som der er i fokus, og vi har mulighed for at kunne give tilbage for JERES store opbakning.
Samtidig er det en mulighed for at lære spillerne at kende på en ny måde, og måske får du et godt råd med på din håndboldrejse.

Datoen bliver d. 20/04-2024, og vil være i tidsrummet fra kl. 10 til kl. 15.
Dagen vil blive afholdt på København Håndbolds hjemmebane i Frederiksberg Hallen i hal4, Jens Jessens Vej 20, 2000 Frederiksberg.

Dagens program ser således ud:

Kl. 10.00 – velkomst i Frederiksberg Hallens hal 4 (kamparenaen)

Kl. 10.15 – dagens aktiviteter starter (Wii zone, flag zone & håndboldzone)

Kl. 13.00 – indløb + kamp med KBH-spillerne

Kl. 13.30 – frokost med spillerne

Kl. 14.00 – autografskrivning & udlevering af goodiebags 

Prisen er 149,- pr. person, og dagen er forbeholdt børn under 18 år.
Der er en max begrænsning på 50 deltagere, så skynd jer ind og tilmelde jer imens der stadig er pladser.

Praktisk info vedr. dagen:
Det er vigtigt at man møder op med sin egen håndbold, drikkedunk, indendørssko og sportstøj. Der vil være popcorn- og slushice maskine i løbet af dagen, samt diverse snacks.
Alle vil gennem dagen komme forbi alle 3 aktivitetszoner, som vil køre efter et fast rotationsprincip.

Wii zone: Her vil der på København Håndbold kontoret være mulighed for, at spille Wii spil sammen med KBH spillerne, hvor man både kan dyste med og mod spillerne.

Flag zone: Her vil der være mulighed for at lave sit helt egen klub/KBH banner, som man både kan bruge ude i sin klub, eller man kan tage det med når man er inde og heppe på København Håndbold.

Håndboldzone: Her vil der være forskellige håndboldaktiviteter i hallen, som både bærer præg af leg med bolden, men hvor der også vil være fokus på individuelle færdigheder.

Afslutningsvis for dagens aktiviteter, vil vi afholde det officielle KBH indløb, hvor alle får lov til at blive kaldt på banen, som var de København Håndbold spillere. Derefter vil der være håndboldkamp med/mod spillerne, inden der vil være frokost, hygge og autografskrivning med sammen med spillerne.

Vi glæder os til en fantastisk dag sammen med alle vores fans!

Tilmeld jer via kbhbold.eventii.dk