Oprykkerne fra Bjerringbro venter på en lang udebanetur

Cheftræner Bo Spellerberg sætter ord på dagens kamp i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter, hvor vi skal tilbage på sejrskurs mod oprykkerne fra Bjerringbro FH.

-“Jeg må tilstå, at jeg var nødt til at google en smule for at finde den forhåbentlig korrekte data. Min research fortæller mig, at historien har det med at gentage sig… Så udover, at det nu er kvindehåndbold, så er det 23 år siden, jeg første gang var en tur i Bjerringbro, spillende på en FIF licens. Dengang gik det ikke alt for godt, og vi blev sendt hjem med et nederlag på 23-21. Så lad os endelig håbe, at mit skifte til kvindesiden har en positiv påvirkning på resultatet. En anden stor fordel ved dette skifte er, at de ikke længere kan stille med Heins Kart Pedersen og Jesper Holmris.

Det er for os en yderst vigtig kamp i bestræbelserne på at blive i top 8. I den anden ende af tabellen har Bjerringbro fået skabt et stort hul ned til Ajax på nedrykningspladserne. Det er nærmest kun teoretisk, at Ajax kan undgå den skæbne.

Nok om bunddysten, vores selvforståelse siger, vi hører til i slutspillet, og det skal vi også bevise i dag. Hverken en lang bustur eller at der gik ged i maden skal være en undskyldning. Hele holdets helt Mikkel handlede heldigvis snarrådigt og fik med kyndig assistance sørget for, at vi ikke spiller på tom mave i dag. Forventningens glæde er der naturligvis frem mod kampen i aften. Men det er der så sandelig også til aftenens menu, der netop kokkereres af dagens helts far og mor. Jeg skal prøve at vende tilbage med en lille madanmeldelse i næste skriv.

Et par spændende spørgsmål til dagen skal I dog heller ikke snydes for.

Kan Ytting brænde fra højre fløj?

Er Heins Kart egentlig stadig i USA?

Kan Kindberg lave et 2 cifret antal assists?

Hvad skal vi egentlig have at spise efter kampen?

Det kan simpelthen ikke blive andet end en fantastisk tur til Bjerringbro.”

Vi ønsker alle en rigtig god kamp! KOM SÅ KØBENHAVN!