Velkommen til vores nye praktikant

Fredag morgen var første arbejdsdag for København Håndbolds nye praktikant Emil. Emil skal være en del af administrationen til og med slutningen af maj måned.

I dag skal vi byde stort velkommen til København Håndbolds nye praktikant Emil. Her kan du læse lidt mere om hvem han er.

 

Navn: Emil Grandal

Alder 23 år.

Info om Emil.

Emil netop startet sit sidste semester i sin uddannelse som markedsføringsøkonom. Som en del af uddannelsen skal man ud i praktik og prøve kræfter med arbejdsmarked og samtidig få lov at få arbejde hands-on med sin lærdom fra uddannelsen. Emil er tidligere professionel ishockey spiller og har derfor kendskab til branchen som vi håber han kan trække med over i håndbolden.

 

Hvorfor valgte du København Håndbold som din praktikplads?

Jeg valgte København Håndbold som min praktik plads fordi jeg savner livet i og omkring professionel sport. Følelsen af at være en del af noget større, samtidig med at prøve at sidde på den anden side af bordet. Jeg håber meget at min tid i København Håndbold vil være med at udvikle mine evner inden for markedsføring. Samtidig med jeg kan få lov til at prøve en helt masse ideer af for at gøre oplevelsen i og omkring kampene bedre og sjovere for alle.

Hvad skal du lave i dit praktik forløb?

Først og fremmest skal jeg selvfølgelig lære hvordan og hvorledes man gør på arbejdsmarkedet, man kan lære nok så meget i bøger men i sidste ende handler det om hvordan man gør det i praksis. Derudover skal jeg være med at gøre oplevelsen i hallen bedre og selvfølgelig være med til at skabe en endnu større fest i hallen, hjælpe til under kampene og generelt suge en masse viden og lærdom til mig fra de mange kompetente mennesker på kontoret. 

Hvad er din tilknytning til håndbold?

Jeg har aldrig selv spillet håndbold men har altid været fascineret af sporten, fysikken og tempoet. Der er noget helt specielt over håndbold, specielt fysikken i spillet synes jeg er virkelig fedt og skiller sig ud fra mange andre sportsgrene, jeg glæder mig meget til at følge og blive en del af holdet.