Mogensen: Bare fantastisk

2020 fik en sportslig god start med en sejr over vores evige rivaler fra Nykøbing Falster i en kamp, der dog var spændende til det sidste.

Nytårsbraget mod Nykøbing Falster blev alt det, man som håndboldelsker drømmer om. Der var en fremragende stemning i hallen og spænding til det sidste.
Cheftræner Claus Mogensen fortæller:
– Det var en helt fantastisk start på det nye år. Det var en fornøjelse at komme i hallen til et feststemt publikum, selv om der nok var lidt efterveer fra i går, smiler han og forsætter:
– Jeg synes, det var en rigtig god kamp, der dog svinger noget i niveau. Vi har perioder, hvor vi har momentum, men i andre er NFH i teten, siger han og glæder sig over, at det endte godt.
– Til sidst endte det heldigvis med, at de helt små marginaler afgjorde kampen, og her var vi bedst til at få dem på vores side. Jeg er glad for, at vi skabte mere flow i vores angrebsspil, siger han og slutter:
– I weekenden kæmpede vi lidt med relationerne, men de var skærpede i dag, og resulterede i noget rigtigt fint angrebsspil, så vi kunne give vores fans den sejr, vi alle så gerne ville starte året med.

Dagens kamppartner fra Profagroup valgte Mia Rej som kampens bedste tiger. Hun præsenteres af Advokatfirmaet Nygaard.

København Håndbold takker alle fremmødte for at skabe den gode stemning – og ikke mindst den største tak til vores frivillige, der som altid mødte talstærkt op og knoklede for at gøre dagens nytårsbrag til en succes.

Kampfakta: 31-30 (17-16)
Tilskuertal: 1157

Målscorere:
12 Mia Rej
7 Maria Hjertner
4 Linn Blohm
3 Larissa Nusser
2 Andrea Hansen
1 Debbie Bont
1 Marie Wall
1 Aimée von Pereira

Tigrene drager i weekenden til Siofok i Ungarn i EHF Cuppens første gruppespilskamp. Derefter venter en udebanetur til Holstebro, før vi spiller hjemme den 11. januar mod HC Podravka Vegeta kl. 14.00 og dernæst Aarhus United den 15. januar kl. 19.00.

Køb billetter eller KBH Kortet til nedsat pris på Ticketmaster.dk