Optakt til nytårsbraget

København Håndbold skyder kl. 16.00 den 1. januar 2020 i gang med et nytårsbrag mod Nykøbing Falster Håndboldklub, og cheftræner Claus Mogensen glæder sig til at være tilbage i tigerhulen og tage fat på HTH Ligaen igen.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem til dagens opgør mod Nykøbing Falster Håndboldklub, og at vi endelig skal i gang igen med HTH Ligaen efter VM-pausen.
– Jeg ser virkelig frem til at skulle spille foran vores publikum i Frederiksberg Hallen igen, og at det er mod NFH, gør bestemt ikke noget. Det var fedt at komme på kontoret i går og høre, at der stort set er udsolgt af siddepladser, så det ser ikke ud til, at det utraditionelle tidspunkt kommer ikke til at betyde noget for stemningen, og det glæder mig, siger Claus Mogensen, der også ser frem til at arbejde pokalskuffelsen af.
– Vi var selvfølgelig skuffede, da vi rejste hjem fra Holstebro, og vi var kede af, at vi ikke kunne give vores fans en sejr. Det håber jeg, at vi kan ændre i dag. Vi vil i hvert fald arbejde benhårdt for det, slutter han.

Kampen spilles kl. 16.00. Der er få billetter tilbage på Ticketmaster.dk, og kampen kan også ses på TV2Sport og TV2Play kl. 14.30.