Mellegård i København til 2022

København Håndbold og Olivia Mellegård har fjernet en option i kontrakten mellem parterne, og derfor er den svenske venstrefløj at finde med tigeren på brystet til 2022.

Olivia Mellegård vil som minimum frem til sommeren 2022 været at finde i København Håndbold, da hun og København Håndbold er blevet enige om at fjerne en option i den nuværende kontrakt. Om den beslutning siger Olivia Mellegård:
– Jeg er glad for, at vi er enige om fremtiden, for jeg kan godt lide klubben, og jeg synes, det er et vidunderligt hold med en fantastisk hjemmebane og energiske supportere. Jeg er glad for, at der er afklaring omkring, at jeg forsat skal være med på rejsen og se, hvad vi fremadrettet kan opnå sammen, siger hun og slutter:
– Jeg er faldet hurtigt til i København, fordi holdet har været utroligt imødekommende, og klubbens professionelle set up bare gør det nemt, så jeg er glad for, at jeg forsat skal have min hverdag i Frederiksberg Hallerne med det her skønne hold af piger.

Næste opgave for Olivia og holdkammeraterne er allerede den 1. januar, når NFH kommer på besøg i nytårsbraget i HTH Ligaen.

Køb din billet på Ticketmaster.dk