Velkommen til to nye praktikanter

I dag havde København Håndbolds to nye praktikanter, Charlotte og Jannick første arbejdsdag. De begge skal være en del af administrationen til og med midten af november.

I dag havde Jannick Haslund og Charlotte Kray Mikkelsen første arbejdsdag i København Håndbold, og ovenpå en dag med masser af informationer om dagligdagen i København Håndbold, efterårets arrangementer og håndboldkampe, samt præsentation af organisationen, fik Jannick og Charlotte til opgave at interviewe hinanden og derefter give en præsentation af hinanden, så deres nye kollegaer samt interessenter og fans af København Håndbold, kan få et indblik i hvem de to nye praktikanter er.
Bliv klogere på København Håndbolds to nye praktikanter herunder, hvor du blandt andet kan læse hvad Jannick forventer af praktikopholdet og hvad Charlotte har af fritidsinteresser.

Første interview og præsentation vil være Jannicks interview af Charlotte.

Navn: Charlotte Kray Mikkelsen
Alder: 26 år
Uddannelse: Bachelor i Sportsmanagement, CPH Business Lyngby

Kort præsentation af Charlotte Kray Mikkelsen
– Kort fortalt, så er jeg en pige med høj arbejdsmoral og stædighed, der altid søger efter en kreativ og optimerende løsning. Jeg er bedst, når jeg kan spare med andre og ser samarbejde som en af mine styrker. Jeg er meget hjælpsom og giver altid 100% for mine kollegaer og omgivelser.

Hvad er din bedste sportsbegivenhed:
– Ishockey VM 2018 i København. Det var en kæmpe oplevelse, som jeg selv var en del af i form af mit arbejde i fanzonen og pre-event planlægningen.

Hvad er dit forhold til netop håndbold?
– Jeg har spillet håndbold siden jeg var 6 år gammel. Derudover startede jeg som træner, da jeg var 16 år (Uddannet divisionstræner på Oure Højskole i 2014). Jeg elsker sporten, og bruger gerne det meste af min fritid på den.

Med din historik, hvor tit følger du med i sporten?
– Jeg følger med i herrernes og damernes liga, samt landsholdene. Qua min erfaring og baggrund som træner følger jeg også med på ungdomslandshold.

Hvad er dine forventninger til praktikforløbet:
– Jeg forventer at blive klædt på i sportsverdenen med masser af erfaring fra branchen. Ydermere forventer jeg, at få skubbet mine personlige grænser og påtage mig et stort ansvar under praktikforløbet.

Nedenstående er Charlottes interview og præsentation af Jannick Haslund.
Navn: Jannick Haslund
Alder: 24 år
Uddannelse: Markedsføringsøkonom, Cph Business Academy, Nansensgade

-Her er Jannick. Udover at være praktikant, i København Håndbold, studerer han markedsføringsøkonom på CphBusiness i Nansensgade. Jannick beskriver sig selv, som en ”rigtig fodboldnørd”, men har dog alligevel spillet lidt håndbold før i tiden.
Jannicks største sportsoplevelse var, at se Håndbold VM finalen i 2011 mellem Frankrig og Danmark, i Malmø. Oplevelsen har gjort stort indtryk på Jannick, fordi det var en tæt og nervepirrende kamp og i øvrigt var det den første finale som han så live. Derudover tænker Jannick også tilbage på dengang han var i Barcelona og se André Iniesta’s sidste fodboldkamp, der også var en kamp hvor Barcelona fik overrakt mesterskabet.

Det er tydeligt at mærke, at Jannick henter det meste af sin inspiration fra fodboldens verden. Men helt generelt bliver Jannick inspireret, ved at se hvad der virker for andre og særligt for de virksomheder, der tør at gå nye veje.
Jannick forventer en travl praktikperiode, hvor han både får mulighed for at tage ansvar og samtidig kan suge læring til sig, som han kan tage med i sin professionelle karriere.

Stort velkommen til både Charlotte og Jannick.

/KBH