Mogensen glæder sig over niveauet

København Håndbold slog H65 Höör i fredagens træningskamp, og cheftræner Mogensen så mange gode aspekter i kampen.

De svenske vicemestre fra H65 Höör var fredag aften på besøg i Frederiksberg Hallerne, og de blev besejret sikkert af tigrene med hele 36-22.
– Det var en rigtig god kamp fra vores side, hvor vi kunne holde et højt niveau i hele kampen. Vi leverede godt defensivt i dag, og bag forsvaret stod både Bundsen og Sando rigtigt godt, forklarer cheftræner Claus Mogensen, der forsætter med roserne:
– Jeg glæder mig over, at selv om vi skiftede meget, så holdt defensiven niveauet uanset opstillingen, og det samme gjorde sig gældende i kontraspillet, hvor det også så rigtigt godt ud i mange forskellige konstellationer.

Kampen var sæsonens første, hvor Mogensen ikke var alene om trænergerningen, da Christian Køhler var med som assistent.
– Det var rigtigt dejligt for mig at få Christian med på bænken. Jeg synes, at samarbejdet fungerede rigtigt godt, og jeg er glad for, at jeg igen har en at sparre med under kampen. Det kastede også nogle gode snakke af sig efter kampen, så det tegner godt for fremtiden, slutter han.

Kampfakta: 36-22

Målscorere:
5 Mia Rej
5 Thea Mørk
5 Louise Føns
4 Mai Kragballe
3 Debbie Bont
3 Linn Blohm
2 Anne Cecilie La Cour
2 Annika Meyer
2 Kelly Dulfer
2 Maria Lykkegaard
2 Clara Skøtt (FIF)
1 Larissa Nusser

Næste opgave for København Håndbold er Ringkøbing-Skjern Elitecup, hvor de danske vicemestre fra Odense Håndbold venter torsdag aften i Bogense, og derefter endnu ukendte modstandere i arenaen i Skjern lørdag og søndag.

Allerede næste torsdag den 23. august venter første rigtige kamp, da tigrene skal en tur til Rofi-centret i Santander Cuppens ottendedelsfinale og møde Ringkøbing Håndbold.

/JMT