Velkommen til den nye praktikant

Nyt år, ny praktikant. København Håndbold starter året ud med en ny praktikant, Magnus, der havde første arbejdsdag i onsdags. Magnus skal være en del af holdet til slut maj.

Praktikantens første dag bød blandt andet på en masse informationer om dagligdagen, klubben og de kommende arrangementer. Dagen bød også på et sponser besøg, afprøvning af arbejdstøj samt en tur til trykkeren. Praktikanten fik til opgave at præsentere sig selv, så de nye kollegaer, interessenter og fans kunne lære den nye praktikant at kende.

Praktikantens profil
Praktikanten hedder Magnus Bomund, han er 22 år gammel og kommer fra Hvidovre. Magnus studerer til dagligt på Copenhagen Business School, hvor han læser bacheloren Erhvervsøkonomi & Virksomhedskommunikation. Magnus er færdig med sit studie til sommer, og det ser han frem til. Magnus ser frem til at komme i gang med praktikken:

– Jeg har selv spillet håndbold, siden jeg var 6 år gammel og blev for to år siden også håndboldtræner. Jeg elsker håndbold og bruger derfor meget tid på det, både på banen, udenfor banen, fra sofaen og nu også som arbejde, så jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang.

Forventninger
Ligesom København Håndbold har forventninger til Magnus, så har han også forventninger til os og om selve forløbet.

– Når jeg en dag bliver færdiguddannet, drømmer jeg om at arbejde med sportsverdenen og derfor er jeg enormt glad for at, København Håndbold har givet mig muligheden for at få den rette indsigt i en sportslig og hektisk hverdag. Derfor har jeg også forventninger om at blive klædt godt på og blive godt og grundigt udfordret. Jeg forventer et ansvarsfuldt, travlt og oplevelsesrigt praktikophold, siger Magnus og slutter:
– Jeg glæder mig til at møde alle de mange gode mennesker, jeg hører, der er i og omkring klubben.