Bjørnsen: Et uforløst potentiale

Line Bjørnsen kom til København for halvandet år siden, men tiden i Hovedstaden har været præget af skader, og højrefløjen søger til sommer nye udfordringer.

– Jeg har været rigtig glad for min tid her i København Håndbold, hvor jeg har lært mange herlige personer at kende, og ikke mindst fået kendskab til en ny by med alt, hvad det indebærer af kulturelle oplevelser, men i min tid her har jeg også været ramt af skader, hvilket selvfølgelig ærgrer mig, da jeg ikke har fået vist mit potentiale, siger fløjen, der forsætter:
– Efter sommer har jeg nogle vældigt spændende muligheder, så jeg glæder mig til at se, hvad fremtiden har at byde på for mig, men inden da vil jeg gerne runde tiden i København godt af.

At fløjen skal videre, har cheftræner Claus Mogensen forståelse for.
– Vi ønsker Line al muligt held og lykke, hvor hun end forsætter karrieren. Line har i sin tid i København Håndbold været dedikeret og hårdtarbejdende, så vi sender hende videre med de bedste referencer. Desuden har vi også forståelse for, at Line skal ud og spille et sted, hvor hun kan få mere spilletid, end tilfældet har været hos os.