Meyer ønsker mere spilletid

Efter gensidig aftale mellem København Håndbold og Annika Meyer stopper stregspilleren i klubben til sommer.

I sommeren 2017 kom Annika Meyer til København fra et 4 årigt ophold i den tyske Bundesliga, hvor hun blandt andet blev tysk pokalmester. Sideløbende med håndboldkarrieren tog hun en uddannelse som fysioterapeut.
– Det har været en fed oplevelse at være i København Håndbold. Det er en meget professionel klub med mange gode mennesker, men der er stor konkurrence om spilletiden, og jeg ønsker, at jeg kan spille noget mere, så vi er blevet enige om, at jeg stopper til sommer i København, siger Annika Meyer, der, når hun til sommer søger videre, vil huske tilbage på tiden i Hovedstaden med et smil.
– Det var helt vildt stort for mig at komme hjem til Danmark efter så mange år i Tyskland, og så både spille Final4 og vinde guld, samt kvalificere os til Champions League. Det er kæmpe stort, og det vil jeg huske som nogle af højdepunkterne, men helt overordnet set, så er jeg bare taknemlig for min tid her. Det har været fantastisk at være en del af, siger hun og slutter:
– Men inden jeg rejser, så skal vi slutte godt af, og det vil jeg yde mit ypperste for at bidrage til.

Annika Meyer får følgende ord med på vejen fra cheftræner Claus Mogensen:
– Det er de allerbedste anbefalinger, vi kan sende Annika videre med, hvor hun nu end fortsætter karrieren. I de halvandet år Annika har været i klubben, har hun været end sand professionel, hvor hun til hver træning og kamp giver alt, hvad hun kan. Derfor er det også med fuld forståelse, at Annika gerne vil videre i jagten på mere spilletid.