Ærgerligt nederlag til Odense

En fremragende første halvleg blev desværre ikke fulgt op efter pausen, og Odense Håndbold kunne derfor trække sig sejrsrigt ud af 2019's første opgør i HTH Ligaen.

København Håndbold var foran med 6 mål til pausen, men da Emily Sando måtte udgå med en skade midt i anden halvleg, fik tigrene svært ved at finde rytmen, og Odense Håndbold halede stille og roligt ind og slog så til mod kampens slutning.

– Det var en stor skuffelse, at vi ikke fik de to point i dag. Vi var i førersædet i næsten hele kampen, så det gør ekstra ondt at tabe på denne måde , siger cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Vi scorer to mål de sidste 18 minutter, og det er selvfølgelig alt for lidt. Tempoet gik helt ud af vores spil, og samtidig begyndte Odense at finde løsninger mod vores forsvar, og så forsvandt forspringet. Jeg er rigtigt træt af vores sidste 20 minutter, men jeg er til gengæld også tilfreds med de første 40, hvor vi spiller fremragende. Vi må prøve at finde det positive i den første del af kampen frem og bygge videre på det inden næste uges kamp i Randers, siger Claus Mogensen og slutter:
– Der var så fed en stemning i hallen i dag. Lige som vi kunne have ønsket os det til den første hjemmekamp i så lang tid. Tak for opbakningen. Den var virkelig god.

Emily Stang Sando måtte udgå i anden halvleg, efter huden på hendes hånd revnede i forsøget på at redde et skud. Da hun udgik, stod hun med en redningsprocent på 56. Hun fortæller efter et besøg på Frederiksberg Hospital:
– Jeg ved ikke, hvor mange sting jeg fik, for jeg kunne ikke lige overskue at kigge, mens de syede, men jeg er blevet syet nu, og jeg har det okay.

Kampfakta: 24-26 (16-10)

Tilskuertal: 1229

Målscorere:
5 Kelly Dulfer
4 Hanna Blomstrand
3 Louise Føns
3 Mai Kragballe
2 Jenny Alm
2 Maria Lykkegaard
2 Andrea Hansen
1 Linn Blohm
1 Debbie Bont
1 Anne Cecilie La Cour