Velkommen til 2 nye ansigter!

Idag har vi taget imod to nye medarbejdere, Kristian og Matias, som de næste tre måneder er i praktik i København håndbold.

Kristian og Matias kommer til at have hver deres ansvarsområder i klubben. Kristian kommer til at arbejde med salg, sponsorater og netværksmøder. Matias skal arbejde med events, sociale medier og hjælpe til ved hjemmekampene.

Herunder kan du læse lidt mere om Kristian og Matias, og få et indtryk af hvem de er.

 

Kristian Akselsen, 26 år

Uddannelse: Sport, Event & Leisure Management på CPH Business

Overraskende nok, har jeg stadig min første håndboldkamp til gode, så mit forhold til håndbold har desværre ikke været særlig stort, men det vil der blive lavet om på nu! Forhåbentlig resulterer det i en sejr til KBH håndbold på hjemmebane den 26. august. Ellers så glæder jeg mig til at komme i gang, opleve stemningen til kampene, hilse på fansene og spillerne, samt at udvikle klubben og kunne drage gavn af de udfordringer og muligheder som Corona situationen har medført.

Forventninger til praktikforløbet:

Mine forventninger til praktikforløbet er at kunne udvikle mig selv personligt, mine kompetencer, kendskab til branchen, nye bekendtskaber og generelt at blive klædt bedre på til fremtiden.

Hvad er dit forhold til håndbold?

I folkeskolen spillede jeg af og til håndbold, men derudover har jeg ikke noget forhold, så alt er nyt og spændende for mig!

Hvad er dine egne sportslige præstationer?

Jeg har spillet fodbold fra da jeg var 5 til 25 år, men stoppede da jeg blev interesseret i løb, så indtil nu har jeg løbet 4 halvmaratons med et maraton til gode.

Hvilken position ville du helst spille på håndboldbanen?

Stregspiller. Jeg er god til at fordele mig, forudsige problemstillinger og arbejder fleksibelt.

 

Matias Engelund, 25 år

Uddannelse: Sport, Event & Leisure Management på CPH Business

Kort præsentation: Matias Engelund, 25 år og har en Imødekommende personlighed, jeg er tilflyttet til København august sidste år fra Esbjerg, for at forfølge min drømme om en mere passioneret uddannelse inden for Sport verdenen. Jeg nyder tilværelsen omkring sportsarrangementer og arbejde i faget, og ikke mindst at kredse om de projekter jeg får i forbindelse med det. De næste 3 måneder bliver her hos København håndbold, hvor jeg ser frem til at møde både fans, partnere, og arbejde med teamet bagved, og hive en masse erfaring til mig.

Hvad er dine forventninger? Jeg håber at kunne gå herfra med et styrket netværk, erfaringer omkring at organisere events og være kreativ på en ny måde og afprøve nye grænser af, og ikke mindst føle jeg har gjort en forskel.

Hvilken position ville du spille på håndboldbanen?
Playmaker. Jeg ønsker at være den organiserende på holdet, og have et fornuftigt overblik, hvor jeg samtidig kan komme med gode inputs, ydermere nyder jeg at være på et hold der kan samarbejde og hvor stemningen er i top.

Hvad er dine egne sports erfaringer?
Jeg har dyrket både fodbold og badminton det meste af mit liv, hvor jeg i sidste ende valgte at fokusere på min badminton karriere. Måtte dog erkende jeg ikke blev den nye Viktor Axelsen lige foreløbig.