Ungarer med tyngde i bagkæden

København Håndbold møder lørdag kl. 13.30 ungarnske DKKA Dunaujvarosi i EHF Cuppens tredje runde, og det er ifølge cheftræner Claus Mogensen en fysisk kamp, der venter tigrene.

Cheftræner Claus Mogensen glæder sig til den anderledes opgave, der venter tigrene i morgen, og der er blevet set en del video af den kommende modstander.
– Det vi har set er, at vi kommer til at stå overfor nogle store, stærke spillere i en meget fysisk kamp. Vi skal være opmærksomme på, at de har meget tyngde i bagkæden og stor skudstyrke, så vi skal tidligt frem og møde deres skytter og give Bundsen gode forudsætninger i målet, fortæller Claus Mogensen og forsætter:
– Vi skal forsøge at gøre det til en udfordring for dem, at vi kan få presset tempoet i vejret, for så har vi gode muligheder blandt andet på kontra og at spille hurtigt rundt om dem. Det bliver en fed kamp med en anderledes type modstand end den, vi er vant til fra HTH Go Ligaen, siger Mogensen, der understreger, at kampen lørdag kun er første halvleg og skal sikre et godt udgangspunkt før returopgøret i Ungarn i næste uge.
– Vi ved, der bliver tryk på dernede, så det håber jeg også, der bliver i Frederiksberg Hallen lørdag. Helt som der plejer. Det er med til at kyse vores modstandere, så jeg håber, at vi får den vanlige larmende opbakning, slutter Mogensen.

Kampen spilles kl. 13.30 i Frederiksberg Hallen, og kl. 15.30 spiller FIF 1. Div-herrer, og den kamp har du gratis adgang til ved at købe billet til EHF Cup-kampen på Ticketmaster.dk.

/JMT