Trio skal udgøre trænerstaben for København Håndbold Talent U17 Piger

Vi er stolte af at kunne offentliggøre trænerstaben for de kommende U17 Piger i København Håndbold Talent.
Rasmus Svane kommer til at være cheftræner og stå i spidsen for København Håndbold Talent U17, han bliver assisteret af Sofie Gerdes, mens Lone Fogtmann kommer til at fungere som team manager. Staben kommer derudover til at udgøre; fysisk træner, fysioterapeut, målvogtertræner og mental træner.

Mikkel Thomassen, der fungerer både som assistenttræner for København Håndbold ligahold og talentchef for København Håndbold Talent U17 og U19 udtaler følgende:
-“Rasmus Svane kommer med enorm stor håndboldfaglighed og trænermæssig erfaring til projektet, med mere end 20 år som træner på øverste ungdoms- og senior niveau. Rasmus har blandt andet ført Roskildes Herresenior fra 3. division til 1.division, trænet en af de mest talentfulde U15 pigehold i Roskilde, og kommer senest fra en stilling som cheftræner for de dygtige U19 Ligadrenge i TMS Ringsted.

Sofie Gerdes kender årgangene, som kommer til at være omkring U17, eftersom hun de seneste to år har stået i spidsen for BK Yduns U15 Piger. Sofie kender desuden til hele systemet, da hun selv er vokset op som ungdomsspiller i Frederiksberg Hallen og nu begår sig som seniorspiller i BK Ydun. Udover at Sofie har høj håndboldfaglighed og stor spillererfaring, så kommer hun også med et kæmpe drive og en enormt god energi.

Det har været afgørende at sammensætte et trænerteam, der udover at indeholde forskellige håndboldfaglige kompetencer og erfaringer også bunder i gode værdier, ordentlighed og seriøsitet, og på de parametre scorer både Rasmus og Sofie højt.
Til at binde det hele sammen og komme med struktur og sparring har vi fået Lone Fogtmann med som team manager. Lone er kommet i Frederiksberg Hallerne de sidste 10 år og har været involveret både som træner og senest holdleder på Yduns årgang 2008.
Lone er en gevinst for trænerteamet såvel som for spillerne og forældre, hvor hun kommer med overblik, konstruktiv sparring og en alternativ vinkel på spilmæssige og relationelle situationer.”

Første gang at kommende U17 spillere årgang 2007 og 2008 mødes er mandag d. 13 maj i Frederiksberg Hallen, hvor der vil være møde for spillere og forældre kl. 17.30 og efterfølgende træning kl. 18.30-20.00.

For de piger som for nuværende er på efterskole, men påtænker at vende hjem til Frederiksberg Hallen, så vil der lørdag d. 18 maj være møde for spillere og forældre kl. 10.00-11.30 og efterfølgende træning kl. 12,00-13.30.

Ved yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte:
Talentchef Mikkel Thomassen: tlf. 51861715
Cheftræner Rasmus Svane: tlf. 49401439