Tre hollændere til A-landholdssamling

Debbie Bont og Larissa Nusser blev som bekendt verdensmestre i december med det hollandske landshold, og nu er unge Nyala Krullaars også udtaget til A-landsholdssamling i marts.

Nyala Krullaars kommer til at gøre Debbie Bont og Larissa Nusser følgeskab, når der til marts er national team week – og dermed landsholdssamling med det hollandske A-landshold.

Nyala fortæller:

Jeg var meget overrasket da jeg fandt ud af det. Jeg fik en besked fra min gamle ungdomslandstræner som skrev “Tillykke Nyala”, men jeg havde ingen ide om hvad han ønskede mig tillykke med. Efterfølgende så jeg mailen fra landstræneren som havde inviteret mig med til samlingen. Jeg havde virkelig ikke set det komme, men jeg selvfølgelig meget glad.

Nyala Krullaars præsenteres af IGP Powder.