Opskriften på en stærk netværksrelation?

I #Hovedstadensstærkeste blev Anne Vagner i december kåret til efterårets netværker – valgt af de andre i netværket, og vi har taget en snak med Anne om, hvorfor hun tror, at hun – ret suverænt – løb med titlen.

Anne Vagner er adm. direktør i Wonderfuel Agency, der har speciale i udvikling af værdiskabende kreative koncepter for brands. Hvordan har hun gjort sig fortjent til hæderen? Hendes eget bedste bud kommer her:
– Jeg tror, at det vigtigste for et succesfuldt netværk er, at alle kommer med en indstilling om at give, og ikke kun tage og få selv. Jeg har spurgt til priser på og købt flere ydelser af netværket, både professionelt og privat, og jeg oplever, at det giver en meget positiv energi og god omtale, så det kommer igen i form af opgaver den anden vej rundt, fortæller Anne Vagner, der ser netværk som en slags forpligtende fællesskab.
– Jeg forventer, at vi interesserer os for hinanden i netværket, og vi kommer med den indstilling, jeg lige har beskrevet, og dernæst, så er mit bud på en stærk netværksrelation, at vi altid tænker ”netværkets netværk”, så vi spreder fortællingerne om hinanden som ringe i vandet. Der er sådan, vi kan hjælpe hinanden og skabe værdi for hinanden – selv om vi måske ikke lige nu selv har brug for de ydelser, de andre i #Hovedstadensstærkeste tilbyder, slutter hun.

Vil du møde Anne og #Hovedstadennstærkeste, så kan du komme med som gæst den 7. februar, når vi samles næste gang på Scandic Falkoner kl. 7.00.

Læs mere og tilmeld dig på:
www.kbhbolddk.nemtilmeld.dk