Vi viser høj moral selvom vi var udfordret

Der var lagt op til en topkamp i Vibocold Arena her til aften, da København Håndbold tørnede sammen med Viborg HK. Og en topkamp, var hvad det blev. I en fyldt arena kæmpede København Håndbold for at erobre 2 point, mod et velspillende Viborg HK, der også endte som vinder af opgøret.

Assistenttræner Christian Køhler udtaler efter kampen:

– Jeg er skuffet, ikke over den indsats pigerne leverer, men jeg er bare drøn ærgerlig. Vi kæmper godt og får eksekveret rigtig fint hen over linjen. Jeg synes vi var godt forberedt og bliver egentlig bare ved med at hænge godt på. Men Viborg er velspillende i lange perioder, især på kontra og i det etablerede angreb. Det var en massiv kontrakamp for begge mandskaber, men jeg anerkender også, at Viborgs skytter skyder rigtig godt i dag.

København Håndbold kommer bagud med 5 mål i midten af første halvleg og må bruge resten af kampen på at kæmpe sig tilbage.

– Reelt set synes jeg vi taber kampen i første halvleg, da Viborg HK kommer foran med 5. Jeg synes vi viser høj moral også selvom de virkelig presser os. Når det så er sagt så er de sidste procenter også nogle jeg synes vi selv kan gøre ved i de afgørende minutter, siger Christian Køhler og afslutter:

– Selvfølgelig er jeg virkelig ærgerlig over resultatet, men jeg accepterer det også. Vi kan godt se os selv i øjnene med den indsat vi leverede i dag.

 

Kampfakta: 33-30 (17-15)

Tilskuertal: 2247

Målscorere:

8 Debbie Bont

5 Mia Rej

4 Hanna Blomstrand

3 Louise Føns

3 Linn Blohm

3 Larissa Nusser

3 Maria Hjerter

1 Andrea Hansen