Topopgør mod Team Esbjerg

Lørdag kl. 16.10 fløjtes der op mellem København Håndbold og Team Esbjerg, og vinderen kan bringe sig op på siden af FCM Håndbold, der ligger på førstepladsen i HTH Go Ligaen.

Trænerteamet har i denne uge haft lidt bedre tid til forberedelse, end de har haft til de seneste mange kampe, og der er blevet trænet godt igennem i den forgangne uge.
– Det har været en rigtig god uge, hvor vi skulle omstille os til, at vi lige havde et par dage mere at træne i, fordi der ikke var en midtugekampe i denne uge, hvilket har givet os mulighed til at dykke ned i nogle detaljer, som vi gerne vil forbedre. Både i forhold til Team Esbjerg-kampen, men også frem mod de kommende, fortæller assistenttræner Troels Banggaard, der forsætter:
– Vi har flere spillere, der kraftigt er på vej tilbage, så vi har været mange til træning, hvilket er rigtigt dejligt.

København Håndbold og Team Esbjerg ligger side om side på en delt andenplads i HTH Go Ligaen, og vinderen sniger sig op på siden af FCM Håndbold på førstepladsen.
– Det er en rigtig topkamp, som vi glæder os til og har glædet os til. Det er fedt, at vi er der i tabellen, hvor vi ligger og kæmper om at ligge øverst, men der venter en rigtig svær kamp mod et dygtigt Esbjerg-hold, som vi har forberedt os grundigt på. Jeg synes, vi står med en god mulighed for at slå dem, men vi skal op på max for at lykkedes, understreger Banggaard, der er glad for, at denne kamp bliver spillet med hjemmepublikummet i ryggen.
– Det er altid fedt at spille på eget græs for med den opbakning vi har her, har vi endnu større tro på egne evner. Vi har leveret godt i Frederiksberg Hallen, og vi får mange i ryggen, der larmende vil støtte os og bære os frem. Det giver en stor tryghed. Vi vil være klar til opgaven, og det håber jeg også, at publikum er.

Kampen spilles kl. 16.10, og der er stadig billetter at få på ticketmaster.dk

Du kan også se med fra kl. 15.50 på TV2.

/JMT