To point med hjem fra Vestjylland

Det hele gik efter planen i første halvleg, og København Håndbold gik til pausen med en komfortabel føring på 12-19, men det blev ikke helt fulgt op i anden halvleg. Dog understreger cheftræneren, at det vigtigste er, at de to point kom med hjem til København.

– Vi spiller en rigtig god første halvleg, men får ikke rigtigt sat trumf på i starten af anden, og det får Ringkøbing til at lugte blod, og de spiller godt med stor entusiasme. Vores angreb mistede fart, og vi spillede os til færre chancer, og samtidig blev vi for passive i forsvaret, og det gav dem en åbning, forklarer cheftræner Claus Mogensen, der dog glæder sig over, at det ikke gik helt galt.
– Jeg synes, at vi trods en skidt anden halvleg, evnede at holde hovedet koldt og være skarpe i de afgørende situationer i de sidste minutter. Vi tager de 2 point med hjem sammen med en kraftig påmindelse om, at ingen kampe er lette i HTH Go Ligaen.

Kampfakta: 30-28 (12-19)

Tilskuertal: 406 – men vigtigst af de 406 var specielt en, Morten Flamsted. Tak for støtten.

Målscorere:
5 Mia Rej
4 Debbie Bont
4 Jenny Alm
3 Line Bjørnsen
3 Kelly Dulfer
2 Louise Føns
2 Mai Kragballe
2 Hanna Blomstrand
2 Myrthe Schoenaker
2 Annika Meyer
1 Cecilie Buk Vester

Næste opgave for København Håndbold er Team Esbjerg i tigerhulen på Frederiksberg den 4. november kl. 16.10. Den kamp kan du se på TV2, men du kan også komme i hallen og mærke suset. Køb billet på: ticketmaster.dk

/JMT