Mogensen: Respekt for opgaven

København Håndbold er på vej mod Vestjylland, hvor Ringkøbing Håndbold er modstanderen i HTH Go Ligaen kl. 18.30.

Aftenens modstander Ringkøbing Håndbold ligger pt. nummer 10 i HTH Go Ligaen, men den intime hjemmebane i Vestjylland og den offensive tilgang til forsvarsspillet, som Ringkøbing kommer med, kræver det fuld koncentration at tage de to point med hjem til København.

– Vi glæder os som altid til at komme i kamp igen. Vi har stor respekt for den opgave, der venter os i Ringkøbing, hvor vi skal besøge en hjemmebane, hvor Ringkøbing hvert år laver små mirakler og overraskelser, smiler cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Vi ved, vi kommer til at møde et hjemmehold, der kommer bragende ud over stepperne, og med en fyldt hal i ryggen på dem er det sjældent et behageligt sted at komme som udehold, så det er afgørende, at vi går ydmygt til opgaven, understreger han.

I modsætning til mange af Ligaens andre hold spiller Ringkøbing med et offensivt forsvar, og det er tigrene forberedte på.
– Spillemæssigt er det vigtigt, at vi får åbnet deres offensive forsvar. Det er første gang i sæsonen, vi møder en modstander, der har dedikeret sig til at have 5-1 som primært forsvar, og det kræver lidt omstilling fra os, så det er en opgave, vi tager meget seriøst, slutter han.

Kampen spilles kl. 18.30, og du kan følge den via tophåndbold.dk 

/JMT