Mogensen: Et nyt kapitel til klubbens historie

København Håndbold tog en storsejr over de forsvarende Santander Cup-mestre fra Randers HK på hele 27-20, og tigrene er dermed i klubbens første Santander Final4.

Cheftræner Claus Mogensen var glad, tilfreds og stolt af indsatsen efter de forsvarende pokalmestre blev sendt hjem med et 7-måls nederlag.
– Det er en fed følelse. Vi fik sammen skrevet et nyt kapitel til klubbens historie, hvor vi fik kvalificeret os til Final4, hvilket betyder rigtigt meget for os og for vores selvforståelse, fortæller Mogensen, der forsætter:
– Vi havde momentum det meste af kampen, men Randers fik gjort det svært for os i vores angrebsspil, hvor vi kom til at spille for langsomt, men til gengæld vil jeg virkelig rose vores forsvarsspil, hvor Randers havde rigtigt svært ved at komme til chancer.

I Frederiksberg Hallen var der 827 tilskuere på plads, og de gav den gas på lægterne.
– Vi er så sindsygt priviligerede, at vi har det her hjemmepublikum, der bare leverer. De bakker os op, og de giver os tryghed. Det er imponerende, at de står her igen i dag. Dem skylder vi en tak, for de er en stor del af den her sejr, og jeg håber, at vi ser dem i Silkeborg til Final4, så vi sammen skriver videre på historien om os, slutter han.

København Håndbold er videre sammen med Aarhus United, der vandt over Viborg HK med 21-18.
Onsdag spiller Silkeborg Voel mod FCM Håndbold, og Team Esbjerg mod Nykøbing. Begge kampe kan du se på TV2 Sport. Der er lodtrækning til semifinalerne torsdag.

Mia Rej blev kåret til kampens spiller. Hun fik overrakt en buket fra Forglem mig ej og trofæet fra Santander Consumer Bank.

Kampfakta: 27-20 (16-10)
Tilskuertal: 827
Målscorere:
7 Mia Rej
4 Myrthe Schoenaker
4 Jenny Alm
3 Mai Kragballe
3 Debbie Bont
2 Kelly Dulfer
2 Rikke Ebbesen
1 Hanna Blomstrand
1 Line Bjørnsen

/JMT