En lidt blandet følelse efter lodtrækningen

Da der kl. 11 blev trukket lod til 3. runde af EHF Cuppen, fik København Håndbold hjemmebanefordel i den første kamp, og op af bowlen kom ungarnske Dunaujvarosi.

 

Lodtrækningen til EHF Cuppens tredje runde blev fulgt med spænding fra kontoret, og cheftræner Claus Mogensen stod med en blandet følelse, da modstanderen blev udtrukket.
– Jeg kender ingenting til holdet eller jo, jeg ved, de har en god målvogter, Katarina Tomasevic, men ellers er jeg på bar bund, så jeg tænker, at det både kunne have været en bedre lodtrækning, men også en værre, dog uden at jeg rigtigt kender noget til dem, fortæller Mogensen, der efter kampen i aften mod Randers HK, der i øvrigt trak BNTU-BeiAZ Minsk, skal ud og researche på modstanderne, men hvordan gør man det, når der ikke vises ungarnsk ligahåndbold i TV?
– Jeg må ud og rykke lidt i mit europæiske netværk og få fremskaffet nogle kampe med dem, men det skal vi nu nok også klare.

København Håndbold starter på hjemmebane i Frederiksberg Hallen, og det skal være med til at give tigrene en god start på de to knald eller fald opgør.
– Vi kan håbe, at vi kan give dem et lille chok med den stemning og den intimitet, der er i Frederiksberg Hallen, og så vil vi overraske dem med den måde, vi spiller håndbold på, og det skal give os et godt udgangspunkt for returopgøret, hvilket jeg tror, er muligt.

Viborg HK trak HC Podravka Vegeta.

Opgørene spille i weekenderne den 11-12. og 18-19. november.

/JMT