Tirsdag er en spændingsfyldt dag

København Håndbold spillede sig lørdag aften videre i EHF Cuppen, og er dermed med i puljen tirsdag formiddag, når der trækkes lod til tredje runde, mens tirsdag aften byder på kvartfinale mod Randers HK i Santander Cup.

 

Cheftræner Claus Mogensen er i gang med forberedelserne til tirsdagens Santander Cup kvartfinale mod Randers HK, men da seedningen til EHF Cuppens tredje runde tikkede ind på mailen, faldt snakken kortvarigt på mulighederne.
– Jeg synes egentligt, at de to seedningsgrupper er misvisende i forhold til holdenes reelle niveau. Vi er selv havnet i øverste lag, mens holdene i seedningsgruppe 2 slet ikke er de næstbedste. Der er virkelig mange rigtigt godt hold i seedningsgruppe 2, så der venter os en rigtig svær duel for at komme i gruppespillet, fortæller Claus Mogensen, der dog understreger, at København Håndbold er klar til kamp uanset, hvem der kommer op af hatten tirsdag kl. 11.
– Jeg mener dog også, at vi kan gå videre mod alle holdene, så det bliver spændende at se, hvad lodtrækningen byder os, fortæller han og sætter ord på, hvem den bedste og værste modstander fra seedningsgruppe 2 er.
– Min personlige favorit er uden tvivl Byåsen, hvor jeg havde tre fantastiske år som træner. Der ville jeg virkelig gerne tilbage og hilse på. Jeg tror også, at det er en løsbar opgave, så det ville være en god trækning. Derimod vil jeg gerne undgå Viborg, da det både er et godt hold, og så er charmen ved at spille europæiske turneringer også at møde hold fra andre lande og håndboldkultyrer, hvor vi kan møde en helt anderledes type modstand end den, vi møder i den danske liga til daglig.

Lodtrækningen foregår tirsdag kl. 11, og ligeså snart København Håndbold er udtrukket, vil det blive delt på vores sociale medier og her på KBHBold.dk. Med den del på plads, retter vi igen fokus på Santander Cup, hvor de forsvarende Santander Cup-vindere fra Randers HK skal besejres.
– Randers HK er et fysisk stærkt hold, som på kort tid har formået at spille mange nye spillere sammen til et godt kollektiv. Selv om det er store og stærke spillere, så formår de at få sat et spil sammen med masser af tempo og både gennembrudskraft og skudstyrke. Det er i høj grad personificeret i Maria Fisker, som har fungeret som playmaker i denne sæson. Hun er enormt eksplosiv, skudfarlig og god til at skabe muligheder for medspillerne, så det er afgørende, at vi får styr på hende og hendes samspil med spillerne omkring hende, fortæller Mogensen, der forsætter:
– Vi vil selvfølgelig forfærdelig gerne i Santander Final4, hvilket vil være en ny milepæl i klubbens historie. Jeg synes, vi står med gode chancer for det, da vi skal spille på hjemmebane og selv er inde i en god periode, hvor det er blevet til tre sejre på en uge. Jeg ved, at vores fantastiske publikum vil klemme de sidste nødvendige procent ud af spillerne for at vinde kampen, slutter han.

Kampen spilles kl. 18.30, og der er stadig billetter til opgøret på Ticketmaster.dk.

Kan du ikke komme i hallen og støtte tigrene, kan du se kampen på TV2 Sport, hvor Morten Ankerdal, Peter Bruun og Michael Stærke leder slagets gang.

Du kan se lodtrækningen live og begge seedningsgrupper i EHF Cuppens tredje runde ved at klikke her. 

/JMT