EHF Cup: Klar til næste runde

København Håndbold fik lørdag aften en sejr over franske Cercle Dijon Bourgogne på 28-27, og tigrene er dermed videre i EHF Cuppen.

Cheftræner Claus Mogensen var duperet over hjemmepublikummet, og han glædede sig over, at billetten videre i EHF Cuppen blev sikret, selv om kampen ikke var tigrenes mest velspillede.
– Det blev  endnu en dejlig aften i Frederiksberg Hallen, hvor vi sikrede avancementet i EHF Cuppen, selv om vi kom lidt skævt i gang med kampen og havde svært ved at score på vores chancer, fortalte han og forsatte:
– Det var dog glædeligt at se, vi rettede op på det, og derfra kontrollerede kampen. Jeg glæder mig over at se, at vi spillede stærkt i forsvaret og var rigtigt skarpe på kontra i den periode. Desuden var det glædeligt, at alle var med til at bidrage og ikke mindst, at vi kunne give debut til Andrea Hansen fra FIF U18, som kvitterede med en scoring, fortalte han og scoringen gav da også et jubelbrøl i Frederiksberg Hallen.
– Jeg må bare igen i dag løfte på kasketten for publikum. Vi spiller en kamp, hvor vi med det gode udgangspunkt fra Frankrig næsten er videre, og alligevel er publikum ligeså klar som til alle andre kampe. De er der bare, og det er fantastisk og ganske unikt, tak for det, sluttede han.

På tirsdag er der lodtrækning til tredje runde, og netop tirsdag venter næste opgave for tigrene, der skal i kamp i Santander Cuppens kvartfinale mod Randers HK, der også er med i bowlen i EHF Cuppens 3. Runde.

Kampfakta: 28-27 (15-11)
Tilskuertal 803
Målscorere:
5 Kelly Dulfer
4 Cecilie Buk Vester
4 Rikke Ebbesen
4 Myrthe Schoenaker
4 Annika Meyer
2 Line Bjørnsen
2 Debbie Bont
1 Andrea Hansen (FIF)
1 Mai Kragballe
1 Jenny Alm

/JMT