EHF Cup: Vi skal spille godt og koncentreret

København Håndbold spiller lørdag kl. 18 returopgør i EHF Cuppen mod Cercle Dijon Bourgogne i Frederiksberg Hallen, og selv om det kun er et par dage siden, tigrene sidst var i kamp, så har cheftræner Claus Mogensen forventninger om, at der skal laves en sejr mere.

– Først og fremmest er det fantastisk at skulle spille i Frederiksberg Hallen igen bare tre dage efter NFH-kampen. Det er så inspirerende at spille hjemme i vores hule foran vores publikum, der bare giver den gas og bakker os op, fortæller Mogensen og forsætter:
– Vi fik et rigtigt godt resultat med os fra Frankrig, og vi bør selvfølgelig gå videre. Vi har dog også forventninger til os selv om, at vi skal spille så godt og koncentreret, at vi hiver endnu en sejr hjem, fortæller han og løfter sløret for, at der er noget nyt, der skal testes.
– Spillemæssigt vil vi gerne prøve nogle nye konstellationer af, så det er spændende, hvordan det bliver, og vi har fået lov at låne endnu et ungt talent fra FIF, hvilket vi er glade for, men uanset, så er det vigtigste, vi har fokus på, at vi skal have kvalitet i det, vi laver, og det forventer jeg, vores publikum får at se, slutter Mogensen.

Husk FIF Herrerne spiller kl. 14.45 i hal 4 mod nedrykkerne fra Randers HH, så du kan få en god lang dag i Frederiksberg Hallen med en masse håndbold.

/JMT