Fightervilje og helhjertet indsats

København Håndbold fik her til aften revanche fra DM-finalen og tog en sejr over NFH på 27-24 efter 14-13 ved pausen.

Cheftræner Claus Mogensen var en smule hæs efter kampen, men smilet sagde det, stemmen ikke kunne.
– Jeg synes, vi spiller rigtigt godt i forsvaret gennem hele kampen, og Johanna har nogle store redninger i slutningen af kampen. Desuden er der bare rigtig mange, som bidrager til sejren, hvilket jeg glæder mig utroligt meget over, siger Mogensen og forsætter:
– Kulissen var fantastisk. En finale værdig. Det er så inspirerende at spille her i Frederiksberg Hallen, og i disse intense opgør mod NFH formår vores publikum at løfte stemningen til nye højder. Det er imponerende, siger han.

Med aftenens sejr holder København Håndbold trit med FCM Håndbold i toppen af HTH Go Ligaen, men det handler ikke om tabellen, men derimod at skrabe alle de point sammen, København Håndbold overhovedet kan.
– Det er to meget vigtige point. Ligaen er så utrolig tæt, og der skal hives nogle sejre hjem i mange af de tætte kampe, der vil blive. I dag var en af dem, hvor vi med en helhjertet indsats viste en fantastisk fightervilje og ikke mindst vilje og mod til at vinde. Det gør mig rigtig glad.

Dagens kamppartner fra SST-Partner valgte Johanna Bundsen som kampens bedste spiller.

Kampfakta: 27-24 (14-13)
Tilskuertal: 1274
Målscorere:
6 Jenny Alm
5 Mia Rej
3 Kelly Dulfer
3 Mai Kragballe
3 Hanna Blomstrand
2 Line Bjørnsen
2 Louise Føns
2 Debbie Bont
1 Myrthe Schoenaker

Næste opgave for København Håndbold er allerede på lørdag, når der er returopgør i EHF Cuppen mod Dijon Bourgogne kl. 18.00 i Frederiksberg Hallen.

Køb billet på ticketmaster.dk

/JMT