Tigrene klar til ottendedelsfinalen i Santander Cup

Måltavlen i Maglegårdshallen lyste med cifrene 17-36 efter kampen mellem HIK og København Håndbold, så tigrene har taget billetten videre i pokalturneringen, Santander Cup.

København Håndbold er klar til Santander Cuppens ottendedelsfinale efter sejren her til aften over HIK.
– Det var dejligt, og det var rigtig dejligt at se, at alle bød sig til og leverede en koncentreret indsats, siger cheftræner Claus Mogensen, der forsætter:
– Det er et mål for klubben, at vi altid skal være at finde til Santander Final4, så det her var et vigtigt skridt mod at opfylde det.

Kampen bød på debut til FIF U18’s Emilie Theil, der kvitterede med et debutantmål og tilkæmpede sig straffekast, mens Andrea Hansen nettede seks gange, og Martine Andersen vogtede målet i store dele af kampen.
– De klarede sig rigtigt godt alle tre. Andrea var super skarp på sine afslutninger, Martine leverede en fin indsats i målet i en lidt anderledes rolle, end hun er vant til, hvor hun ikke bare fik et indhop men derimod store dele af kampen, og Emilie der i sin debut gik uimpooneret til værks. Det var stærkt af dem alle tre, siger cheftræner Mogensen.

Kampfakta: 17-36 (6-19)
Målscorere:
6 Andrea Hansen (FIFU18)
6 Louise Svalastog
6 Myrthe Schoenaker
4 Mai Kragballe
4 Anne Cecilie La Cour
3 Rikke Ebbesen
3 Debbie Bont
2 Kelly Dulfer
1 Annika Meyer
1 Emilie Theil

/JMT