Sejr sikrer semifinale

Med en sejr over Team Esbjerg på 28-30 her til aften har København Håndbold sikret en plads i HTH GO Ligaens semifinaler.
Der skulle gå hele 10 minutter og 33 sekunder, før Kelly Dulfer fik København Håndbold på tavlen med en scoring til 3-1, og selv samme hollandske bagspiller lukkede kampen til 28-30 i kampens sidste sekunder, og jublen brød løs blandt tigrene. De to point var det, der skulle til for at sikre en plads i denne sæsons semifinaler.
– Sikke en fantastisk sejr. Det er en berusende følelse at vinde så intens en kamp, der samtidig kvalificerer os til semifinalerne. Jeg synes, det var en rigtig god kamp, hvor begge hold spillede en flot gang håndbold, fortæller Claus Mogensen, der dog ikke var tilfreds med kampens start, hvor boldene ikke kom i kassen.
– Vi fik ikke rigtigt gang i angrebsspillet i starten af kampen, men de sidste 45 minutter spiller vi med fart og intensitet, hvilket jeg var meget glad for at se. Når vi rammer det niveau, så er vi svære at have med at gøre, smiler han og takker de fremmødte for at bakke op om tigrene, og han håber, at rigtigt mange vil finde vej til Frederiksberg Hallen den 19. april, hvor tigrene med en sejr kan snuppe puljens førsteplads.
– Vi glæder os til hjemmekampen mod Randers HK, hvor vi skal have sikret førstepladsen og have startet en ny god stime af hjemmebanesejre.
Billetterne til kampen den 19. april kl. 19.00 mellem København Håndbold og Randers HK er til salg på ticketmaster.dk. 
Kampfakta: 28-30 (11-12)
Målscorere:
6 Kelly Dulfer
5 Mia Rej
5 Debbie Bont
5 Myrthe Schoenaker
3 Louise Svalastog
2 Annika Meyer
1 Louise Føns
1 Mai Kragballe
1 Anne Cecilie La Cour
1 Maria Lykkegaard
Du kan se kampens afslutning og glade tigre på TV2’s hjemmeside. Klik her.