Storsejr over Buducnost

En rigtig flot første halvleg grundlagde dagens storsejr over de montenegrinske mestre Buducnost på hele 31-20.

Da haluret i Brøndby Hallen rundede de første 30 minutter, kunne København Håndbold gå til pause foran med hele 16-9. Cheftræner Claus Mogensen havde heller ikke svært ved at finde de rosende ord frem efter kampen, der endte 31-20.
– Det var en fantastiske eftermiddag. Pigerne spillede fremragende og leverede en enormt disciplineret indsats. Forsvaret og Emily stod fantastisk i første halvleg, og det gav os masser af muligheder for at løbe kontra, forklarer han og forsætter:
– Kontraangrebene blev effektivt udnyttet, og da vi samtidig lykkedes i at spille med stor disciplin i angrebsspillet, så havde vi hele tiden momentum, siger Claus Mogensen, der slutter:
– Vi har i de seneste par uger følt, at formen er for opadgående, så det var en rigtig dejlig bekræftelse at få, og vi tager fra dagens kamp også en masse selvtillid med til de kommende kampe. Jeg vil også gerne takke publikum for at være med til at skabe en suveræn ramme her i Brøndby. Det er stadig kun Rostov, der er lykkedes med at slå os her.

København Håndbold møder på onsdag TTH Holstebro i HTH Ligaen hjemme i Frederiksberg Hallen, før turen på lørdag går til Odense, hvor København Håndbolds fans er placeret i sektion H.

Er du medlem af SammenHoldet får du i morgen en mail med link til denne sektion.

Køb billet til København Håndbolds hjemmekampe på ticketmaster.dk . Klik her. 

Kampfakta:31-20 (16-9)
Tilskuertal: 1208
Målscorere:
7 Linn Blohm
6 Anne Cecilie La Cour
4 Mai Kragballe
3 Kelly Dulfer
2 Debbie Bont
2 Maria Lykkegaard
2 Louise Føns
1 Jenny Alm
1 Hanna Blomstrand
1 Annika Meyer
1 Line Bjørnsen
1 Larissa Nusser