Mogensen håber på tryk fra publikum

43 timer efter seneste kamp blev fløjtet op for tigrene i Silkeborg, står de lørdag kl. 13.30 overfor de montenegrinske mestre fra Buducnost i Champions League.

Cheftræner Claus Mogensen ser frem til at tage imod Buducnost lørdag i Champions League.
– Vi glæder os selvfølgelig enormt meget til i morgen, og vi tror på, at vi kan slå Buducnost. Indtil nu har hjemmebanen i Brøndby været god for os, hvor vi har budt de bedste hold op til dans, og det vil vi også gøre med Buducnost, siger cheftræneren og forsætter:
– Vi kommer op imod et meget fysisk-spillende hold med en altoverskyggende strateg i Milena Raicevic. Hun har en finger med i så godt som alt angrebsspil, så at få hende under rimelig kontrol er selvsagt vigtigt, forklarer han og forsætter om lørdagens modstander:
– Derudover er de lidt atypiske i forhold til andre hold fra Balkan, da de er gode i kontraspillet. Her angriber de både med et tungt pres fra bagspillerne, samt nogle fløje og stregspillere, der er hurtigt fremme på banen.

De montenegrinske mestre er en stor mundfuld, men tigrene er velforberedte og er klar til udfordringen.
– Vi er klar til opgaven og glæder os til endnu en hjemmekamp i Champions League.  Vi holder stadig drømmen om kvartfinale i live, og en sejr i morgen vil være et stort skridt på vejen, så vi håber, der er en masse, som har lyst til at kigge forbi og tage del i festen, slutter han.

Du kan købe billet på ticketmaster.dk. Kampen fløjtes op kl. 13.3o i Brøndby Hallen.