Stærk start grundlagde storsejr

Efter 16 minutter og 49 sekunder bragte København Håndbold sig foran med 9-1, hvilket fik Skanderborg til at tage den anden time out, og den gode start blev grundlaget for sejren på 24-32.

Et veloplagt københavnsk hold havde taget spillehumøret med til det østjyske og satte sig på kampen fra start. Efter 9.18 tog Skanderborg den første time out ved 1-5, og efter et godt kvarter spillet var København Håndbold kommet foran 1-9, der udløste den anden time out fra hjemmeholdet. København Håndbold buldrede videre derudaf og gik til pausen foran 8-19. Ved stillingen 1-9 havde Emily Sando en redningsprocent på 84%.
– Jeg er rigtigt glad for den begejstring og glæde, som spillerne udstråler, og det sammen med et meget koncentreret forsvar lagde grunden til en 9-1-føring – og dermed havde vi kontrol over kampen, siger Claus Mogensen, der tilføjer:
– Det var dejligt at komme i gang igen og spille en god kamp efter vores kamp i Metz.

Alle spillerne på holdkortet var på banen, og Johanna Bundsen var tilbage i målet, og i kampens afsluttende fast nappede hun 3 ud af 9 skud og blev noteret for en assist, da hun fandt Larissa Nusser i et kontraangreb efter en redning.
– Jeg er også virkelig glad for, at alle spillere bød ind i dag, og at Johanna var tilbage på banen. Alt i alt en rigtig fin aften, og jeg noterer mig, at vi stadig er ubesejrede i Orangeriet, hvilket jeg nok er den, der er vigtigst for, smiler Mogensen.

Næste opgave for København Håndbold er på lørdag den 16. februar i Gladsaxe Hallen mod Ringkøbing Håndbold kl. 14.00.

Billetter kan købes på ticketmaster.dk.
Har du KBH Kortet, er der naturligvis reserveret en siddeplads til dig.

Kampfakta: 24-32 (9-18)
Tilskuertal: 286
Målscorere:
6 Anne Cecilie La Cour
5 Larissa Nusser
4 Louise Føns
4 Linn Blohm
4 Jenny Alm
3 Annika Meyer
2 Hanna Blomstrand
2 Kelly Dulfer
1 Mai Kragballe
1 Debbie Bont