Skanderborg har imponeret

Aftenens modstander Skanderborg Håndbold har i denne sæson som oprykkere imponeret med flere sejre over etablerede ligahold, og cheftræner Claus Mogensen blæser også til kamp for fuld damp i Orangeriet i aften.

De var et sekund fra at levere overraskelsen i deres seneste hjemmekamp mod Odense Håndbold, der vandt med 28-27 på en scoring, da der stod 59.59 på uret, og det unge Skanderborghold har imponeret cheftræner Claus Mogensen.
– Jeg har meget stor respekt for Skanderborg og de præstationer, de har leveret. De var ikke levnet mange chancer i denne sæson, men de har allerede spillet sig fri af den direkte nedrykning. Det er flot. Vi møder et hold, der kører på uanset stillingen i kampen, så det kommer til at kræve stor koncentration fra vores side, og for at vinde kampen skal vi helt sikkert have styr på at pille deres 7 mod 6 spil fra hinanden, og det er vi klar på, siger Claus Mogensen, hvis relation til Skanderborg Håndbold er ganske tæt.
– Det er jo en speciel kamp for mig, da jeg jo stadig har mange relationer i klubben, og når min tid tillader det, hjælper lidt til med at træne U8-pigerne. Jeg glæder mig til gensynet med Skanderborg og med Orangeriet, hvor jeg stadig kan kalde mig ubesejret, smiler han.

Kl. 19.30 fløjtes opgøret i gang, og du kan følge kampen på tophåndbold.dk/KBH.

Der er fri entre, hvis du skulle være i det østjyske.