Dulfer forlader København til sommer

Kelly Dulfer har desværre valgt at benytte en option i kontrakten, der giver hende mulighed for at rejse fra København til sommer.

København Håndbolds forsvarsklippe Kelly Dulfer forlader desværre klubben efter denne sæson, og backen fortæller, at det har været en svær beslutning, der har været nogen tid undervejs.
– Der er intet i klubben, der har fået mig til at tage denne beslutning, tværtimod så har jeg haft snart to gode år her, men jeg savner min familie, og dem har jeg behov for at komme tættere på, forklarer hun og forsætter:
– Jeg er meget taknemlig for det, klubben har gjort for at beholde mig og ændre min beslutning, men jeg kan mærke, at jeg har brug for at kunne være tættere på familien. Jeg har været glad for at være i klubben, i ligaen og i byen, og det har givet mig store oplevelser med mesterskabet og Champions League at komme hertil, men afsavnet er nu blevet for stort, siger Kelly Dulfer, der sætter alle kræfter ind på at slutte godt af med tigeren på brystet.
– Sammen med holdet og trænerne vil jeg arbejde hårdt på, at vi kan spille os i den kvartfinale i Champions League og tilkæmpe os metal i HTH Ligaen. Det ville være den rigtige afslutning på min gode tid i Danmark.

Adm. direktør Janni Møller Thomsen modtog Kelly Dulfers ønske om at rejse til sommer med stort vemod.
– Vi har gjort alt, hvad der stod i vores magt for at beholde Kelly, da hun er en meget dygtig spiller, der har udviklet sig enormt i tiden hos os – og hun er en central brik for os, men det har desværre ikke været muligt. Som hun selv siger, så er savnet til familien stort, og det med følelser er en svær størrelse at rode bod på, så det er desværre ikke lykkedes os, siger hun og forsætter:
– Vi har haft en god dialog, og vi ønsker Kelly det bedste for fremtiden i hendes nye klub tættere på familien, men altså først til sommer. Nu skal vi slutte godt af sammen.

Næste opgave er allerede onsdag i HTH Ligaen, når København Håndbold gæster Skanderborg Håndbold.