Sofie Flader retur i København Håndbold

København håndbold har skrevet en 3-årig kontrakt med en gammel kending, Sofie Flader, som vender hjem til København Håndbold for den kommende sæson.

Sofie Flader forlod klubben i 2017, hvor hun skiftede til Aarhus United og har de seneste 3 sæsoner tørnet ud for NFH. Det er derfor glædeligt hun nu skal trække tigerblusen over hovedet igen, når sæsonen hedder 2023/24.

Direktør Louise Svalastog udtaler;
-“Vi glæder os over at kunne bringe gamle spillere hjem, og vi glæder os endnu mere over at det er en gammel FIF spiller, som nu skal have sin daglige gang i Frederiksberg Hallerne igen.
Vi ser Sofie som en vigtig spiller i den kommende sæson, da hun er en type der kan dække mange positioner, offensivt såvel som defensivt.
Samtidig bliver det vigtigt at få en spiller ind som kender kulturen i klubben, og som også har noget international erfaring, hvor Sofie i den seneste sæson har spillet europæisk med NFH.”

Sofie Flader udtaler;
-”Jeg glæder mig virkelig til at komme tilbage til København Håndbold. Jeg startede i fif som 5-årig og jeg har derfor altid oplevet Frederiksberghallen som ‘hjem’. Det har derfor altid været en drøm at skulle tilbage til der, hvor det hele startede, det bliver virkelig helt specielt.  Jeg synes at Københavns spillestil, visioner for fremtiden og kultur passer godt til min profil som håndboldspiller. Vi får et hold der kan spille med, hvor det er rigtig sjovt, og jeg kommer derfor tilbage for, at vi i København Håndbold skal spille og vinde de store kampe. Jeg glæder mig til de næste tre år.”

Byd Sofie Flader velkommen hjem i tigerhulen.